Vize ve diğer izinler - Türkçe

Eğer Norveç’i 90 günden kısa süre için ziyaret edecekseniz, bunun için ziyaret vizesine başvurmalısınız. Bu vize ile tüm Schengen ülkelerini ziyaret edebilirsiniz. Read more

Eğer Norveç’te 90 günden fazla kalma niyetindeyseniz veya Norveç’te kaldığınız süre içinde çalışacaksanız, oturma ya da çalışma iznine başvurmanız gerekmektedir. Read more

Bu sayfa size, Norveç Başvuru Portalı’nı kullanarak internet üzerinden nasıl başvuru kaydı yapacağınıza dair bilgiler verecektir. Read more

İletişim Adresi, Ziyaret Saatleri, Ücretler, Seyahat Sigortası ve diğer genel bilgiler Read more

Aşağıda, vize ve diğer izinlere ilişkin sıkça karşılağtığımız soru ve cevaplarını bulacaksınız. Lütfen öncelikle Schengen Vize (C Tipi - Kısa süreli kalış vizesi) VE Oturma ve Çalışma İzinleri Başlıkları altındaki bilgileri okuduğunuza emin olunuz. Read more

Norveç vizesine İstanbul'dan başvuracak olanlar, Orange Vize başvuru merkezinden müracaatlarını gerçekleştirebilirler. Read more